Professionele Website Laten Maken in Zevenaar

Wil je een professionele website laten maken in Zevenaar voor jouw bedrijf of vereniging? Bij VANDAM, gevestigd in Didam dichtbij Zevenaar, bieden we betaalbare webdesign-oplossingen die perfect aansluiten op jouw behoeften.

Onze websites zijn voorzien van een handig CMS, zijn zoekmachinevriendelijk en hebben een responsive design. De kosten van een website variëren afhankelijk van het type en de functionaliteiten. Een basiswebsite kunnen we al realiseren vanaf €750, wil je meer informatie? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor jouw website.

VANDAM Creative & Digital agency

Onze Aanpak voor een Nieuwe Website

Bij het ontwikkelen van jouw nieuwe website staat jouw organisatie en jouw doelgroep centraal. We starten met een gesprek waarin we jouw doelstellingen en de behoeften van je bezoekers in kaart brengen. Op basis daarvan gaan we aan de slag met het ontwerp van jouw website.

Waarom kiezen voor WordPress?

Websites die wij maken worden gebouwd met het CMS WordPress, een gebruiksvriendelijk en visueel ingericht platform. Dit stelt je in staat om eenvoudig teksten en afbeeldingen te wijzigen zonder technische kennis. Mocht je hier geen tijd voor hebben, dan kunnen wij dit ook voor jou verzorgen.

Onze Standaard Functies

Bij het laten maken van een website in Zevenaar en omstreken, bieden we standaard functies die bijdragen aan de effectiviteit en gebruiksvriendelijkheid van jouw website

Website voor jouw huisstijl: We ontwerpen je website volledig naar jouw huisstijl.
SSL-Certificaat: Zorgt voor een veilige verbinding en vertrouwen bij je bezoekers.
Eenvoudig Beheer: Teksten en afbeeldingen kunnen gemakkelijk worden aangepast.
Zoekmachinevriendelijkheid: We zorgen voor de juiste instellingen voor optimale vindbaarheid.
Analytics: Aanmelding bij Google Analytics en Search Console voor waardevolle inzichten.
Zakelijk Mailadres: Professioneel communiceren met een zakelijk e-mailadres.

Website op maat?

Wil je een unieke online website die jouw merk perfect weerspiegelt? Bij ons ben je aan het juiste adres voor het maken van een website op maat. Of je nu een bedrijf, een start-up of een creatief project hebt, wij gaan graag met je in gesprek om een website te ontwikkelen die aan al jouw behoeften voldoet.

Onze aanpak begint met een diepgaand gesprek om jouw visie, doelen en doelgroep volledig te begrijpen. We willen weten wat jouw uniek maakt en wat jouw doelgroep aanspreekt. Op basis van deze inzichten gaan onze wij aan de slag om een website te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk.

Maak vandaag nog een afspraak

Er zijn tal van mogelijkheden voor jouw nieuwe website, daarom nodigen we je graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Onder het genot van jouw favoriete drankje bespreken we jouw wensen en doelen, waarna we een passende offerte opstellen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Samen iets moois maken?

Met de kennis en ervaring zorgen we ervoor dat jouw merk (weer) zichtbaar wordt bij de klant. Meer weten? Neem contact met ons op.

Bekijk