Website design
& development

Een nieuwe website voor je merk, bedrijf of organisatie nodig? Kies dan voor een custom made WordPress website. Het populaire CMS-systeem biedt alle flexibiliteit waardoor het voor iedere organisatie geschikt is.

VANDAM Creative & Digital agency

Website laten maken

Wil jij het beste uit je bedrijf halen? Dan is een goede, mooie website essentieel. Ongeveer 95% van je potentiële klanten zoekt online naar producten en diensten. Als jouw website goed te vinden is en interessante inhoud heeft, is de kans groot dat mensen je site bezoeken. Een positieve eerste indruk is dus belangrijk.

Gebruiksvriendelijk en Modern Design

Wij geloven in de kracht van een goede eerste indruk. Daarom ontwikkelen wij websites die niet alleen gebruiksvriendelijk zijn, maar ook voorzien zijn van een modern en aantrekkelijk design. Jouw online aanwezigheid moet immers naadloos aansluiten bij jouw merkidentiteit

Inhoudsrijke Website

Jouw verhaal is uniek, en dat willen wij overbrengen op jouw website. Wij verwerken de door jou aangeleverde geschreven inhoud en foto’s op een zodanige manier dat ze perfect geïntegreerd zijn in de website. Het resultaat is een boeiende en informatieve online ervaring voor jouw bezoekers.

Responsief Ontwerp

Of jouw bezoekers nu gebruikmaken van een smartphone, tablet of computer, wij zorgen ervoor dat jouw website er altijd perfect uitziet en optimaal functioneert. Een responsief ontwerp staat garant voor een naadloze gebruikerservaring, ongeacht het apparaat dat wordt gebruikt.

WordPress CMS

De website wordt ontwikkeld op het krachtige WordPress CMS (Content Management Systeem). Dit stelt jou in staat om gemakkelijk en efficiënt de inhoud van jouw website te beheren en aan te passen zonder technische kennis.

VANDAM Creative & Digital agency

Design

Het design van een product, service, of merk vormt vaak de eerste kennismaking die potentiële klanten hebben en kan cruciaal zijn voor het succes van een onderneming. Het ontwerpproces en conceptontwikkeling vergen een nauwgezette afweging van esthetiek, functionaliteit, bruikbaarheid en merkidentiteit.

Een aantrekkelijke gebruikersomgeving is essentieel. Maar om daadwerkelijke interactie uit te lokken, moeten niet alleen de visuele aspecten, maar ook het menu, de structuur en alle specifieke elementen logisch en intuïtief zijn opgezet. Dankzij het gebruik van de nieuwste innovaties en een nauwe samenwerking tussen ons designteam en de ontwikkelaars tillen we jouw website of applicatie naar een hoger niveau.

Met UX design blinkt uit op zowel technisch als analytisch vlak. Door bijvoorbeeld A/B-testen krijgen ze steeds beter inzicht in de doelgroep. Je zou hen kunnen beschouwen als reisleiders, die de bezoekers begeleiden en ervoor zorgen dat ze via een aangename online reis op de juiste bestemming arriveren.

Het design van jouw digitale product is niet alleen een visitekaartje, maar een essentieel onderdeel van de gebruikerservaring. Met onze expertise in UX-design zorgen we ervoor dat jouw website of applicatie niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk, wat uiteindelijk leidt tot tevreden gebruikers en zakelijk succes.

Development

Nadat de online bouwtekening is gevalideerd, beginnen wij met front-end met de uitvoering van het ontwerp. We transformeren jouw concepten naar een gestroomlijnd, snel en gebruiksvriendelijk digitaal product. Gedurende dit proces houden we regelmatig contact met jou, zodat je nauw betrokken blijft bij elke stap. Daarnaast staan we altijd open voor jouw feedback en suggesties om ervoor te zorgen dat het eindresultaat volledig voldoet aan jouw wensen en behoeften.

Wordpress website

Bij het laten maken van een website waarbij je zelf de volledige controle wilt behouden, is WordPress de ideale keuze. Met WordPress geniet je niet alleen van de mogelijkheid tot headless configuratie voor extra snelheid en flexibiliteit, maar ook van onze expertise. Als dé WordPress expert staan we klaar om je te ondersteunen vanaf de strategiebepaling tot aan de supportfase. Samen bouwen we aan WordPress oplossingen die niet alleen je klanten overtuigen, maar ook de groei van je onderneming stimuleren.

Wat maakt WordPress zo krachtig?

WordPress staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en intuïtieve ontwerp. Als gebruiker kun je moeiteloos alle content naar wens aanpassen, variërend van formulieren en headers tot teksten en video’s. Het platform is technisch geoptimaliseerd voor uitstekende online vindbaarheid en wordt voortdurend bijgewerkt door onze eigen developers en een wereldwijd netwerk aan ontwikkelaars die WordPress steeds verder verbeteren.

Bovendien biedt WordPress een scala aan functionaliteiten en mogelijkheden. Met duizenden beschikbare plugins en thema’s kun je de website volledig naar jouw wensen aanpassen en uitbreiden. Of je nu een eenvoudige blog, een bedrijfswebsite of een uitgebreide e-commerce site wilt opzetten, WordPress biedt de flexibiliteit en veelzijdigheid die je nodig hebt.

Samen iets moois maken?

Met de kennis en ervaring zorgen we ervoor dat jouw merk (weer) zichtbaar wordt bij de klant. Meer weten? Neem contact met ons op.

Bekijk