Huisstijl ontwerpen

Een sterke identiteit is cruciaal voor het succes van je bedrijf.

Huisstijl ontwerpen

Een huisstijl omvat diverse elementen, zoals het logo, de pay-off, de tone-of-voice, het lettertype, kleurgebruik, je merkverhaal en richtlijnen voor fotografie. We staan klaar om je te ondersteunen bij het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl of het vernieuwen van een bestaande huisstijl.

Doelgericht
Een krachtige huisstijl vormt de verbinding tussen jouw merk en zijn doelgroep.

Herkenning
We brengen jouw visie over naar een huisstijl die klanten lang bijblijft.

Uniek
Elk aspect van de huisstijl wordt nauwkeurig op maat ontworpen.

Flexibiliteit
Een effectieve huisstijl behoudt zijn impact op diverse uitingen.

Toekomstgericht
VANDAM huisstijlen zijn tijdloos en voorbereid op de toekomst van jouw merk.

Eenheid
Je huisstijl wordt naadloos vertaald naar al je kanalen en platforms.

Een goede huisstijl maken

Bam, indruk gemaakt!
Die eerste indruk, die is echt maar eenmalig. Laten we samen een huisstijl in elkaar knutselen en checken hoe jij die indruk maakt alsof je een pizzadoos opent: onvergetelijk! We gaan de kernwaarden van jouw organisatie in een visueel jasje gieten. Eentje waardoor de doelgroep denkt: “Wow, hier moet ik bij zijn!” Vanaf de eerste blik moet jouw kleur, praatje en plaatje die magische klik geven. Hoe meer de doelgroep zichzelf in jouw bedrijf ziet, hoe groter de kans op een samenwerking die rockt.

Huisstijl bodyguard
Een beetje consistentie in jouw huisstijl doet wonderen voor de herkenbaarheid. Dus, hoe hou je jouw stijltje in toom? Easy, met een huisstijlhandboek. Een soort digitaal script waarin staat hoe jouw stijl werkt. Kleurcodes, logogebruik en lettertypes? Allemaal kort besproken. Geef je team die leidraad, zodat ze de stijl als een pro kunnen toepassen.

Wij staan voor jou klaar. Samen met jou gaan we knallen. Wij toveren jouw wensen om tot een concrete huisstijl met alle toeters en bellen. Ready om jouw organisatie in de spotlights te zetten? Stuur ons een bericht of bel ons om een afspraak te maken

Samen iets moois maken?

Met de kennis en ervaring zorgen we ervoor dat jouw merk (weer) zichtbaar wordt bij de klant. Meer weten? Neem contact met ons op.

Bekijk