Emailhandtekening

Wij helpen bedrijven bij het ontwerp en bouwen van emailhandtekeningen

Ontwerp van e-mailhandtekeningen

Wij ondersteunen bedrijven bij het ontwerpen van e-mailhandtekeningen die gemakkelijk onderaan alle uitgaande e-mails kunnen worden toegevoegd. Het professionaliseren van je e-mails
Door het toevoegen van een nette afsluiting aan je e-mails via een e-mailhandtekening, geef je een professionele uitstraling aan al je digitale communicatie via e-mail.
E-mailhandtekeningen worden verfraaid met het bedrijfslogo, bedrijfsinformatie en optioneel een profielfoto van de medewerker. Daarnaast is er ruimte voor sociale media links of andere notificaties zoals vakanties of bedrijfsmeldingen.
Het instellen van een e-mailhandtekening is doorgaans eenvoudig en kan meestal door de medewerker zelf worden gedaan.
Vertrouwen is van cruciaal belang in de relatie tussen jouw bedrijf en jouw klanten. Door een foto van de medewerker toe te voegen aan de e-mailhandtekening, vergroot je het vertrouwen van de klant in jouw bedrijf aanzienlijk. Mensen willen immers weten met wie ze communiceren aan de andere kant van het scherm.

Je e-mailprogramma en apparaat bepalen de mogelijkheden

Het programma en apparaat dat je gebruikt voor je e-mail heeft invloed op de beschikbare technieken.
Als je Microsoft Outlook gebruikt, kun je profiteren van de beste opmaak, waarbij alle teksten in je e-mailhandtekening selecteerbaar zijn en links zoals naar je website of sociale media klikbaar zijn.
Gebruik je andere e-mailprogramma’s, dan kun je een opgemaakte afbeelding gebruiken met daarin alle bedrijfsgegevens.

E-mailhandtekeningen laten maken

Na het ontwerp kunnen wij de e-mailhandtekening ook voor jou bouwen in HTML. Met het bouwen van de e-mailhandtekening worden alle klikbare elementen, zoals een website, ook daadwerkelijk klikbaar gemaakt. Wij zorgen ervoor dat voor elke medewerker een eigen e-mailhandtekening wordt gemaakt en deze online beschikbaar wordt gesteld.

Samen iets moois maken?

Met de kennis en ervaring zorgen we ervoor dat jouw merk (weer) zichtbaar wordt bij de klant. Meer weten? Neem contact met ons op.

Bekijk