Digitale presentatie

Ontwerpen van e-books, whitepapers, digitale brochures of pitchdeck

Wij bieden ondersteuning aan bedrijven bij het ontwerpen van e-books, whitepapers, digitale brochures en pitchdeck, allemaal opgemaakt in hun eigen huisstijl en verrijkt met krachtige afbeeldingen en illustraties.

Een uniek ontwerp voor je whitepaper en/of e-book

E-books en whitepapers zijn krachtige middelen om kennis en ervaring over een specifiek onderwerp aan je klanten te presenteren. Ze worden vaak ingezet in doeltreffende marketingacties om nieuwe klanten aan te trekken en de conversie van je website te verhogen.

wij ontwerpen e-books en whitepapers voor klanten, waarbij wij rekening houden met de gewenste presentatie. Wil je bijvoorbeeld dat een e-book zowel digitaal kan worden bekeken als gemakkelijk kan worden afgedrukt? Geen probleem. Of geef je de voorkeur aan een optimale digitale presentatie, waarbij het formaat er niet toe doet? In alle gevallen helpen wij jou bij het kiezen van de juiste presentatie.

Digitale flyers, folders en/of catalogi (PDF / e-mail)

Tegenwoordig worden nieuwe diensten, populaire producten, acties, aanbiedingen en innovaties in de markt voornamelijk digitaal gepresenteerd en gecommuniceerd. Het is kosteneffectief, eenvoudig aan te passen en flexibel genoeg om snel te worden verspreid via e-mail, nieuwsbrieven of via de website.

Opgemaakt in je eigen huisstijl en verrijkt met krachtige afbeeldingen zijn digitale flyers, folders en catalogi een waardevolle toevoeging aan al je digitale communicatie.

Professioneel pitchdeckontwerp

Een pitchdeck is een zakelijke presentatie van 10-20 dia’s die is ontworpen om een korte samenvatting te geven van je bedrijf, je bedrijfsplan en je visie als bedrijf. Een goed ontworpen pitchdeck kan op verschillende manieren worden gebruikt, van het verkrijgen van een ontmoeting met potentiĆ«le investeerders tot het presenteren tijdens een startup-competitie. Hoewel de inhoud vergelijkbaar is, moet elke presentatiestructuur worden aangepast aan het specifieke scenario.

Samen iets moois maken?

Met de kennis en ervaring zorgen we ervoor dat jouw merk (weer) zichtbaar wordt bij de klant. Meer weten? Neem contact met ons op.

Bekijk