Digitaal briefpapier

Digitaal briefpapier is een in jouw huisstijl opgemaakte Word-sjabloon die je perfect kunt exporteren naar pdf.

Digitaal briefpapier is een Word-sjabloon dat volledig is opgemaakt in jouw huisstijl en naadloos kan worden geëxporteerd naar PDF. Dit is ideaal voor het opstellen van documenten zoals offertes, facturen en brieven die je per e-mail wilt versturen.

Het gebruik van digitaal briefpapier biedt een uitstekend alternatief voor het verzenden van documenten per post, omdat je ze eenvoudig via e-mail kunt versturen. Deze sjablonen worden volledig afgestemd op de huisstijl van jouw bedrijf, inclusief het bedrijfslogo, visuele elementen zoals watermerken en verschillende kleuren, en bedrijfsgegevens.

Je krijgt twee soorten sjablonen aangeboden. Allereerst is er een losse pagina-sjabloon, ideaal voor bijvoorbeeld kortere documenten zoals brieven, facturen of abonnements- en/of inloggegevens. Ten tweede is er een sjabloon met een aparte voorpagina, wat ideaal is voor het opstellen van grotere documenten zoals offertes, handleidingen en/of rapportages. Met deze gevarieerde sjablonen kun je gemakkelijk en professioneel al je documenten opstellen en verzenden.

Samen iets moois maken?

Met de kennis en ervaring zorgen we ervoor dat jouw merk (weer) zichtbaar wordt bij de klant. Meer weten? Neem contact met ons op.

Bekijk