Family company The Wiendels Group

Het familiebedrijf The Wiendels Group is een toonaangevende dienstverlenende organisatie gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van personeel in diverse branches. De zoekopdracht van hun klanten en opdrachtgevers begint vaak online, daarom vroegen zij om een website die perfect aansluit bij de hoogstaande kwaliteit die ze leveren.

Bekijk de website

De nieuwe website

We hebben een frisse website gecreëerd met een vertrouwde uitstraling. Bovendien hebben we enkele social media berichten aangepast om ervoor te zorgen dat de website en sociale media een uniforme uitstraling hebben.

Uitdaging

Het ontwerpen en bouwen van een website voor The Wiendels Group vereiste een grondig begrip van hun bedrijfsdoelen, merkidentiteit en de behoeften van hun doelgroep. Belangrijke uitdagingen waren onder meer:

  • Het creëren van een professioneel en aantrekkelijk ontwerp dat de expertise en reputatie van The Wiendels Group weerspiegelt.
  • Het implementeren van functionaliteiten die de gebruikerservaring verbeteren en het gemakkelijk maken voor bezoekers om informatie te vinden.
  • Het zorgen voor responsiviteit en compatibiliteit met verschillende apparaten en browsers.
  • Het gebruik van een platform dat eenvoudig te beheren is voor het interne team van The Wiendels Group, zonder de noodzaak van uitgebreide technische kennis.

Oplossing

Na een grondige analyse van de behoeften van The Wiendels Group, werd besloten om de website te ontwikkelen met behulp van WordPress vanwege zijn flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid en uitgebreide functionaliteiten. Het proces omvatte de volgende stappen:

Strategische Planning: Een diepgaande analyse van de doelgroep, concurrentie en bedrijfsdoelen van The Wiendels Group werd uitgevoerd om een solide basis te leggen voor het ontwerp en de functionaliteit van de website.

Ontwerp en Visuele Identiteit: In samenwerking met The Wiendels Group werd een ontwerpstrategie ontwikkeld die de professionele uitstraling en het merkimago van het bedrijf versterkt. Het ontwerp richtte zich op heldere, overzichtelijke lay-outs en gebruiksvriendelijke navigatie.

Ontwikkeling en Implementatie: Het ontwerp werd vervolgens omgezet in een functionele website met behulp van WordPress. Er werd aandacht besteed aan responsieve en snelle laadtijden, evenals aan integratie van functionaliteiten zoals contactformulieren, blogsectie en sociale media-koppelingen.

Live: Na goedkeuring van The Wiendels Group werd de website officieel gelanceerd.

Het ontwerpen en bouwen van de website voor The Wiendels Group met WordPress was een succesvol project dat resulteerde in een krachtig online platform dat de groei en reputatie van het bedrijf ondersteunt. Door middel van een doordachte strategie, nauwe samenwerking en gebruik van de juiste technologie, werd een website gecreëerd die niet alleen voldoet aan de huidige behoeften, maar ook schaalbaar is voor toekomstige groei en ontwikkeling.

Samen iets moois maken?

Met de kennis en ervaring zorgen we ervoor dat jouw merk (weer) zichtbaar wordt bij de klant. Meer weten? Neem contact met ons op.

Bekijk